Μουντιάλ 2022: Αγώνας με το χρόνο για να προλάβει ο Κορόνα

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 12:10
A- A A+

Ο Μεξικανός διεθνής επιθετικός της Σεβίλης, Χεσούς Κορόνα, είναι δύσκολο να ξεπεράσει έγκαιρα τον τραυματισμό στον αστράγαλο και να ενισχύσει τους «Τρι» στο Μουντιάλ Κατάρ, επιβεβαίωσε ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι.

Ο Κορόνα, με 71 συμμετοχές και 10 γκολ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, υπέστη κάταγμα στον αριστερό αστράγαλο σε προπόνηση της Σεβίλης τον περασμένο Αύγουστο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 29χρονος συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή 31 ποδοσφαιριστών απ’ τον προπονητή του Μεξικού, τον Αργεντινό Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο, υπολογίζοντας πως θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει πριν τις 20 Νοεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει το τουρνουά.

«Ο Κορόνα προοδεύει μέρα με τη μέρα, όμως δεν αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα πριν από τις αρχές Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Σαμπάολι στους δημοσιογράφους, συμπληρώνοντας πως «...δεν τον βλέπω να έχει τη δυνατότητα να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού ανέφερε πως θα ανακοινώσει την τελική 26άδα για το Μουντιάλ μέχρι τις 14 Νοεμβρίου, τρεις εβδομάδες πριν την επάνοδο του Κορόνα στις προπονήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις