Λύγισε στο φινάλε ο Ολυμπιακός και αποκλείστηκε από την Ευρώπη

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 23:59
UPD:28/10/2022 02:00
Eurokinissi Sports/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

EUROPA LEAGUE 2022-2023 / ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

A- A A+

Ο Ολυμπιακός κρατούσε μέχρι το 93' μία τεράστια νίκη, η οποία θα του έδινε την ευκαιρία στη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League να διεκδικήσει κόντρα στην Ναντ στο Φάληρο την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League. 

Ο καταπληκτικός Αλέξανδρος Πασχαλάκης έπαιζε μόνος του την επίθεση των Γερμανών, κατέγραψε σπουδαίες επεμβάσεις αλλά στο 93' το γκολ του Κίμπλερ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, το οποίο σε συνδυασμό με την νίκη της Ναντ επί της Καραμπάχ στο φινάλε με 2-1, αφήνει εκτός Ευρώπης τους ''ερυθρολεύκους''.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μίτσελ ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Στο 17' ο Ελ Αραμπί μετά από σουτ του Μπιέλ, πήρε το... ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, οι Πειραιώτες είχαν τρομερή ευκαιρία να κάνουν το 2-0 στο 23' αλλά ο Μασούρας σε κενό τέρμα σούταρε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά το 65' το γήπεδο είχε... κατηφόρα για τον Ολυμπιακό που δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, με τους Γερμανούς να κάνουν την μία φάση μετά την άλλη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, όμως, ήταν εκεί. Κατέγραψε σπουδαίες επεμβάσεις αλλά στο 93' ο Κίμπλερ αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή νίκησε τον Έλληνα κίπερ και ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει το ματς με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπα.

Η βαθμολογία του ομίλου

  • 1. Φράιμπουργκ 13 
  • 2. Καραμπάχ 7 
  • 3. Ναντ 6 
  • 4. Ολυμπιακός 2 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις