Αιώνιος πρεσβευτής της ΑΕΚ ο Μαύρος

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 15:24
UPD:15:48
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο Θωμάς Μαύρος αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν ότι ο παλαίμαχος στράικερ θα είναι Αιώνιου Πρεσβευτή (Eternal Ambassador) του συλλόγου.

Δεν πρόκειται απλώς για έναν τίτλο, αλλά για πόστο που προβλέπει ενεργή παρουσία και εκπροσώπηση της ΑΕΚ σε εκδηλώσεις επικοινωνιακού - εμπορικού - χορηγικού χαρακτήρα και σε επίπεδο δημοσίων - διεθνών σχέσεων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως ο ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α΄ Εθνικής, ο άνθρωπος που σύνδεσε το όνομα του με κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της ομάδας μας, που λατρεύτηκε και λατρεύεται από εκατομμύρια Ενωσιτών ανά την υφήλιο, ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος, από σήμερα έχει επίσημα τον τίτλο του Αιώνιου Πρεσβευτή (Eternal Ambassador) της ΑΕΚ!

Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος, ένας από τους τέσσερις ακλόνητους πυλώνες του γηπέδου μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, θα εκπροσωπεί την ομάδα μας ως Πρεσβευτής της εντός κι εκτός συνόρων! Ποιος, ποιος, ποιος; Ο Μαύρος, ο θεός! Έπειτα από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Θωμάς Μαύρος δήλωσε στο aekfc.gr:

"Το τι είναι η ΑΕΚ για μένα δε χρειάζεται να το εξηγήσω ξανά… Ούτε χρειάζεται να περιγράψω τα αισθήματα μου για το γεγονός πως έχω την ευκαιρία να είμαι κοντά στην ομάδα από μια τόσο τιμητική θέση, σε μια περίοδο κοσμογονίας για την αγαπημένη μας ΑΕΚ.Προχωράμε όλοι ενωμένοι, με σημείο αναφοράς το νέο μας κάστρο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Όλοι και όλα για την ΑΕΚ"».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις