Αποστολή στο Φράιμπουργκ για τον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 11:19
UPD:11:37
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Η φάση των ομίλων του Europa League συνεχίζεται απόψε με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής, που φέρει τον Ολυμπιακό να τίθεται αντιμέτωπος της Φράιμπουργκ, στην έδρα της (27/10, 22:00), για τον 70 όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημαντικές απουσίες, ειδικά στην άμυνα, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Σισέ, Μαρσέλο και ο Αμπουμπακάρ.

Απέναντι στην πρωτοπόρο του γκρουπ «θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε κι εμείς έχουμε ποντάρει πολλά στο πώς θα παίξουμε αύριο. Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Έχουμε μία ιδέα για το πώς θα χειριστούμε το ματς κι έχουμε τις ελπίδες μας», σχολίασε ο Μίτσελ.

Όσο για το που ποντάρει ο τεχνικός του Ολυμπιακού; «Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά έχουν βελτιωθεί. Θα παίξουμε κόντρα σε μία δυναμική ομάδα και όσον αφορά στα αποτελέσματά της και όσο την πορεία της. Να βελτιώσουμε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα».

Στην αποστολή της πειραϊκής ομάδας μετέχουν οι: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις