Ανακοινώσεις και διευκρινίσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 23:41
UPD:27/10/2022 01:34
SOOC/Andreas Papakonstantinou Tourette
A- A A+

Ανακοινώσεις σχετικές με το νέο γήπεδο εξέδωσε σήμερα η ΑΕΚ, ενόψει του πρώτου ντέρμπι στην ΟPAP Arena.

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούν τον κόσμο τους να επιδείξει ιδιαίτερη προσοχή και να προστατέψει το «σπίτι» της ομάδας στο σπουδαίο ματς της Κυριακής (30/10) εναντίον του ΠΑΟΚ.

«Φίλοι της ΑΕΚ

Με την ευκαιρία της οριστικοποίησης ενός ακόμη sold out στην OPAP ARENA, αυτή την φορά για το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής (19.30) με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνουμε πως εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα, θα υπάρξουν αυστηρές προβλέψεις ως προς την προσέλευση στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, οι θύρες του γηπέδου μας θα ανοίξουν στις 16.30. Τουλάχιστον από εκείνη την ώρα αλλά και νωρίτερα, είναι απαραίτητο να μην προσεγγίζει στο γήπεδο κανείς που να μην είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου. Θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι κι όποιος δεν έχει εισιτήριο απλά θα ταλαιπωρηθεί άσκοπα.

Όλοι μαζί για μια ακόμη μεγάλη γιορτή στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, με προσοχή και προστατεύοντας την ομάδα μας!».

Ταυτόχρονα, όμως, η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα video με νεαρούς οπαδούς να παραβιάζουν τις θύρες της «Αγιάς Σοφιάς» και να μπαίνουν στο γήπεδο, σε προηγούμενο αγώνα, καταστρέφοντας τα συστήματα εισόδου. 

Η ΑΕΚ έστειλε μήνυμα προς κάθε αποδέκτη ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν πρόκειται να συνεχίσουν να γίνονται ανεκτές και κάλεσε τους φιλάθλους να δείξουν σεβασμό στο «στολίδι» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Ένωσης:

«Από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 όλη η οικογένεια της ΑΕΚ αισθάνεται υπερήφανη για το νέο ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ, τον Ναό ΜΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων μας αυτό το εκφράζει και με τον δέοντα σεβασμό που δείχνει στο νέο μας στολίδι.

Δυστυχώς όμως ένας πολύ μικρός αριθμός ατόμων δεν δείχνει κανένα σεβασμό ούτε στο γήπεδο, ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στους οπαδούς της ομάδας μας. Με τεράστια λύπη είμαστε αναγκασμένοι σήμερα να επισημάνουμε δημόσια αυτό το ζήτημα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας, καλεί για τελευταία φορά αυτά τα άτομα να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, στο σπίτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην ίδια την ομάδα μας.

Είναι αυτονόητο όπως φαίνεται και στο –επεξεργασμένο από πλευράς μας, σε αυτή την περίπτωση- βίντεο που παραθέτουμε, ότι όλες οι πράξεις καταστροφής της περιουσίας της ΑΕΚ καταγράφονται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο είναι υποχρεωτικό να λειτουργεί σε όλα τα γήπεδα, προς χρήση από τις αρμόδιες αρχές. 

Άρα όποιος πιστεύει πως μπορεί κρυπτόμενος και ατιμώρητος να βανδαλίζει την περιουσία του λαού της ΑΕΚ, σαφέστατα κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι απόλυτα ξεκάθαρο και είμαστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνονται άπαντες έστω την ηθική τους υποχρέωση να προστατεύουν τον Ναό των Ενωσιτών. 

Κάθε εντός έδρας αγώνας μας πρέπει να είναι γιορτή. Αυτό απαιτεί και ο λαός της ΑΕΚ. Ο τρόπος για να απομονωθούν και να απομακρυνθούν οριστικά από το γήπεδο όσοι δεν σέβονται την ΑΕΚ και την περιουσία του λαού της, υπάρχει.

Με αίσθημα ευθύνης η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την επανάληψη τέτοιων φαινομένων. Όσοι καταστρέφουν το γήπεδο μας δεν ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ. 

Όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ που έχουν ανταποκριθεί μαζικά και υποδειγματικά στις ιστορικές και μοναδικές στιγμές που ζούμε στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ αισθάνονται την ίδια λύπη και οργή γι΄ αυτά τα φαινόμενα. 

Και θα κάνουν ό,τι μπορούν και από την δική τους πλευρά για να απομονώσουν και να απομακρύνουν όσους δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια του μεγάλου μας συλλόγου.

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της νέας εποχής στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ θα είναι όπως αξίζει και αρμόζει στην τεράστια Ιστορία της ΑΕΚ, στις αρχές των φιλάθλων μας και στο μεγαλείο του γηπέδου ΜΑΣ!».

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις