Υποψήφιο για το φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας το Ντουμπάι

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 17:55
UPD:19:57
REUTERS/CHRISTOPHER PIKE
A- A A+

Το Κάουνας δεν θα φιλοξενήσει, τελικώς, το φάιναλ-4 της Euroleague τον ερχόμενο Μάιο, με το Ντουμπάι να διεκδικεί με αξιώσεις την καταληκτική φάση, μετά τις εξελίξεις με την πρωτεύουσα της Λιθουανίας.

Σε συνέντευξή του ο GM της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτιεγούνας, στο τηλεοπτικό κανάλι "LRT", η κυβέρνηση της Λιθουανίας ενημέρωσε τον σύλλογο πως δεν είναι σε θέση να διαθέσει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ που απαιτείται, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.

«Η υποψηφιότητά μας είναι πολύ πιο αδύναμη συγκριτικά με τις άλλες,» σημείωσε ο παράγοντας της Ζαλγκίρις και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και ουσιαστικά αναφερόταν σε αυτήν του Ντουμπάι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Basketnews, το Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στη Euroleague να διοργανώσει το φάιναλ φορ για τρεις διαδοχικές σεζόν, αλλά και να εκπροσωπηθεί με τη συμμετοχή μίας ομάδας από το Ντουμπάι στην ευρωπαϊκό κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ.

Ως έδρα διεξαγωγής του φάιναλ φορ του 2023 οι Άραβες που βλέπουν τη Euroleague, ως μία επενδυτική ευκαιρία, έχουν υποδείξει την Coca-Cola Arena, χωρητικότητας 17.000 θεατών.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις