NBA: Πρώτη αποβολή για τον Κλέι Τόμπσον μετά από 651 αγώνες

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 14:15
UPD:14:52
USA Today Sports/Kyle Terada
A- A A+

Οι Φοίνιξ Σανς, με 34 πόντους από τον σταρ τους Ντέβιν Μπούκερ, νίκησαν με 134-105 τους κατόχους του τίτλου Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα χωρίς τον Κλέι Τόμπσον, ο οποίος αποβλήθηκε για πρώτη φορά από την αρχή της καριέρας του στο ΝΒΑ, στο 651ο παιχνίδι του στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Ενδεχομένως λόγω μιας ημέρας με κακή απόδοση (2 πόντοι με 1/8 σουτ), ο 32χρονος Καλιφορνέζος τιμωρήθηκε για ένα αντιαθλητικό φάουλ στον Μπούκερ, στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια όμως αποβλήθηκε, μετά από σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο παικτών και την επιθετικότητά του προς τους διαιτητές.

«Πάντα αγαπούσα τον Κλέι Τόμπσον. Από την αρχή μου έλεγα ότι ήθελα να γίνω σαν αυτόν», σχολίασε ο Μπούκερ για το περιστατικό με τον γκαρντ των Γουόριορς.

«Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να είμαστε αντίπαλοι και να λέμε μικρά πράγματα κάπου-κάπου», πρόσθεσε ο σταρ των Σανς, ο οποίος ξεπέρασε τους 30 πόντους για τρίτη συνεχόμενη φορά και πλέον έχει 32 πόντους κατά μέσο όρο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αποβολή του Τόμπσον αποσταθεροποίησε τους Γουόριορς, που από το +6 που προηγούνταν βρέθηκαν γρήγορα στο -13 και δεν κατόρθωσαν να επιστρέψουν.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις