Κουμουτσάκος κατά Πάτση: Ε όχι κύριε, δεν γνωρίζαμε όλοι τις δουλειές σας

Αποπομπή Πιερρακάκη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ΕΛΤΑ
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 12:06
UPD:13:33
A- A A+

Εκτός εαυτού εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος δημοσιεύοντας το βίντεο με την σημερινή συνέντευξη του πρώην βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση έγραψε χαρακτηριστικά: «Ε όχι κύριε δεν γνωρίζαμε όλοι τις δουλειές σας ! Επιτέλους μην μας προκαλείτε κιόλας».

Σημειώνεται ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Πάτσης εξέθεσε το κόμμα του, αναφέροντας εκτός άλλων  σήμερα στον ΑΝΤ1 ότι «Γνώριζαν για τις εταιρείες μου από το 2019 - Όλη η Ελλάδα γνώριζε τη δράση μου». 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο κ. Πάτσης διεγράφη από την κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ με εντολή του πρωθυπουργού και αργότερα διεγράφη και από το κόμμα.

Αφορμή για τη διαγραφή υπήρξαν καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για επιχειρηματική δραστηριότητα του βουλευτή με εξαγορά «κόκκινων» δανείων, αλλά και κατηγορίες περί υπέρογκων αμοιβών τις οποίες έδωσαν προς τον κ. Πάτση τα ΕΛΤΑ  για νομικές υπηρεσίες, από τα οποία χθες παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γ. Κωνσταντόπουλος.

Πόθεν 'Εσχες Πάτση και αποπομπή Πιερρακάκη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ 

«Ο κ. Πάτσης σήμερα ομολόγησε πως ο κ. Μητσοτάκης και ήξερε και τον κάλυπτε για χρόνια», τόνισε σε on camera δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Περιμένουμε την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες για να εξεταστεί που βρήκε τα 4,3 εκατ. ο κ. Πάτσης για να αγοράσει χαρτοφυλάκιο άνω των 60 εκατ. κόκκινα δάνεια», αναφέρει. «Όπως επίσης και την άμεση αποπομπή Πιερρακάκη για το 1 εκατ. μέσω ΕΛΤΑ στον κ. Πάτση», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Μ.Β. 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή