Μπέικον: Ήρθα για να αλλάξω το παιχνίδι του Παναθηναϊκού

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 19:16
UPD:19:26
A- A A+

Ο Ντουέιν Μπέικον έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε έτοιμος να αλλάξει το παιχνίδι των «πρασίνων».

Ο Αμερικανός φόργουορντ είπε στους εκπροσώπους του Τύπου τα εξής:

«Μίλησα πολύ με τον Πάρις Λι. Ήταν από τους αγαπημένους μου τύπους και πέρυσι που ήρθα στην Ευρώπη. Ήρθα στην πόλη πολλές φορές και στη regular season και στα playoffs. Αγαπώ την πόλη και θέλω να βοηθήσω την ομάδα με το παιχνίδι μου. Είναι το πιο ωραίο μέρος που είχα στην καριέρα μου εκτός ΗΠΑ. Θέλω να είμαι εδώ. Θέλω να βγω έξω στο παρκέ και να παίξω.


Είναι μια θρυλική ομάδα με τόσους σπουδαίους παίκτες που έπαιξαν εδώ. Ο Μάικ Τζέιμς έπαιξε εδώ. Είμαι ένας χαρούμενος τύπος. Θέλω να νικάω και να παίζω στο κορυφαίο επίπεδο. Να χαμογελάω είτε κερδίζω, είτε χάνω. Ανυπομονώ να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Θέλω να γίνω ο game changer του Παναθηναϊκού. Δεν ήρθα εδώ για να αποφεύγω την ευθύνη. Θα δείξω το καλύτερο πρόσωπο του εαυτού μου. Θέλω να γίνω καλύτερος αυτά τα δύο χρόνια και να παίξω στα playoffs».

Για την αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό: «Ξέρω καλά την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ήρθα εδώ και γι' αυτό. Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι. Θα είναι σκληρές μάχες. Θα δίνουμε μάχες. Μπορούμε να τους κερδίσουμε. Μου άρεσε όταν έπαιζα κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να προχωρήσουμε. Θα είναι... καυτές οι έδρες. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς».

Για το τι έχει να πει στους φίλους του Παναθηναϊκού που τον περιμένουν πως και πως: «Μπορώ να σκοράρω, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Μπορώ να γίνω ο game changer της ομάδας».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις