Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις Αρχές ο οδηγός που παρέσυρε θανάσιμα 15χρονη - Αφέθηκε ελεύθερος

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 11:46
UPD:12:04
veriotis.gr
A- A A+

Παρουσιάστηκε στην ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, όπου σκοτώθηκε μια 15χρονη και τραυματίστηκαν σοβαρά η μητέρα και η 12χρονη αδερφή της.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, αφέθηκε ελεύθερος. Ο 28χρονος δήλωσε πως είναι στη διάθεση των αρχών. Επέστρεψε σπίτι του και θα κληθεί για κατάθεση.

Την ίδια ώρα, η 12χρονη νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα κάτω άκρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Βέροιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει επιπλοκές.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο παρέσυρε και εκσφενδόνισε την 15χρονη 50 μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της.

Κάτοικοι της Παλαιόχωρας έφτασαν άμεσα στο σημείο για να βοηθήσουν τη μητέρα με τα δύο της παιδιά. Ο οδηγός εγκατέλειψε αβοήθητες της μητέρα με τις δύο κόρες της και εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη.

Το σπίτι του έγινε αργότερα στόχος πυροβολισμώνν.

Πηγή: ΕΡΤ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή