Στο μάτι του κυκλώνα ξανά η Γιουβέντους και ο Ανιέλι

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 08:32
UPD:08:38
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για την Γιουβέντους και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, καθώς η εισαγγελία του Τορίνο διεξάγει έρευνα για πλαστές οικονομικές καταστάσεις και ένας από τους βασικούς υπόπτους είναι και ο ισχυρός άνδρας της ''βέκια σινιόρα''.

Στην έρευνα των αρχών έχουν συμπεριληφθεί οι προϋπολογισμοί του 2018, του 2019 και του 2020 και σύμφωνα με το αρχικό πόρισμα «οι συναλλαγές, οι οποίες δεν δημιουργούν χρηματοοικονομικές ροές κανενός είδους, συνάπτονται σε αξίες που καθορίζονται από τα μέρη με αυθαίρετο τρόπο και με στόχο την κάλυψη των δημοσιονομικών αναγκών της στιγμής: αυτές οι συναλλαγές θεωρούνται πλασματικές».

Παράλληλα αναφέρουν πως «υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για να πιστέψουμε ότι οι παίκτες, σε συμφωνία με τον σύλλογο, αρνήθηκαν να λάβουν, σε συνδυασμό με την περίοδο της πανδημίας, μόνο μισθό ενός μήνα και όχι τέσσερις, όπως ανακοινώθηκε από τη Γιουβέντους τον Μάρτιο του 2020».

Όλοι οι ύποπτοι έχουν πάρει προθεσμία είκοσι ημερών ώστε να παραδώσουν φακέλους με στοιχεία της υπερασπιστικής τους γραμμής, ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ η υπόθεση πιθανότατα θα οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις