Παρί Σεν Ζερμέν: Εντελώς λανθασμένη η Ιστορία για τον Μπαπέ

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 08:50
EPA/IAN LANGSDON

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, σεΐχης Νάσερ Αλ-Κελαϊφί. 

 

A- A A+

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέψευσε τις λεπτομέρειες της εφημερίδας Le Parisien, σύμφωνα με τις οποίες ο Κιλιάν Μπαπέ υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου το καλοκαίρι έως το 2025, για συνολικό ποσό 630 εκατ. ευρώ.

Αυτό, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, είναι το συνολικό μικτό ποσό του συμβολαίου μεταξύ μισθού και μπόνους υπογραφής, που μεταφράζεται σε 282 εκατ. ευρώ καθαρά ή 94 εκατ. ευρώ ανά σεζόν.

Χάρη στην υπογραφή της ανανέωσης, ο Εμπαπέ εξασφάλισε μισθό 6 εκατομμυρίων μικτών το μήνα (2,7 εκατομμύρια καθαρά), για συνολικό μισθό 72 εκατομμυρίων ευρώ μεικτά ανά σεζόν: περίπου τριπλάσιο από αυτό που κέρδιζε με την προηγούμενη συμφωνία. Ωστόσο, ο παριζιάνικος σύλλογος διαβεβαιώνει ότι τα στοιχεία δεν είναι σωστά.

«Μετά από μια εντυπωσιακή ιστορία των μέσων ενημέρωσης που δημοσιεύτηκε τη νύχτα σχετικά με τον σύλλογο κι έναν από τους παίκτες της, η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνει ότι η ιστορία είναι εντελώς λανθασμένη και χωρίς ούτε μια σωστή λεπτομέρεια», ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Γαλλίας.

«Ακόμη και ο χρόνος της δημοσίευσης από το εν λόγω μέσο ενημέρωσης είναι επίσης αιφνιδιαστικός, λίγες μέρες πριν από έναν σημαντικό αγώνα του UEFA Champions League», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις