Μόνο το γκολ έλειψε από το «θρίλερ» του Ηρακλείου

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 22:47
UPD:23:21
Eurokinissi Sports/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

SUPER LEAGUE / ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

A- A A+

Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, ΟΦΗ και Λαμία έμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο, καθώς μοιράστηκαν τις εντυπώσεις, εν τέλει και τους βαθμούς.

Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή του Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος βρισκόταν στην εξέδρα, ο ηρακλειώτικος σύλλογος έμεινε χωρίς νίκη για έκτο στη σειρά παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθμό σε δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι.

Παρά τη «λευκή» ισοπαλία ο αγώνας είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν απ’ τις δύο ομάδες, με τη Λαμία να φτάνει πολύ πιο κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις, αλλά να πέφτει πάνω σε έναν εξαιρετικό Μανδά και τον ΟΦΗ να έχει δοκάρι με τον Ντουρμισάι στο 72’.

Στο 18 η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Νούνιες έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ αλλά αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Μανδά.

Στο 56’ ο Μανούσος απέφυγε Βούρο και Διαμαντή, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε από τον 21χρονο τερματοφύλακα ο οποίος κράτησε το «μηδέν» στην εστία του, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό σουτ του Ντε Βινσέντι έβγαλε ξανά ο Μανδάς.

Στο 72’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-0. Ο Ντουρμισάι υποδέχθηκε την μπάλα έξω απ’ την περιοχή και πλάσαρε πάνω απ’ τον Σαράνοφ, όμως η προσπάθειά του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς πήρε «φωτιά» στο φινάλε, με τη Λαμία να χάνει άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Γιακουμάκη στο 78’ (πλασέ άουτ) και τον ΟΦΗ να «απαντάει» με τον νεαρό Θεοδωσουλάκη στο 90', ο οποίος νικήθηκε απ' τον Σαράνοφ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις