Διέρρευσε το φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς «House of the Dragon»

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 08:32
A- A A+

Το φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς «House of the Dragon» διέρρευσε, λίγες ώρες πριν προβληθεί το επεισόδιο στο HBO.

Φαίνεται ότι η διαρροή προήλθε από έναν συνεργάτη στη διανομή της σειράς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή ή την Αφρική, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του HBO στο Variety.

«Γνωρίζουμε ότι το δέκατο επεισόδιο του “House of the Dragon” έχει αναρτηθεί σε παράνομα torrent. Φαίνεται ότι προέρχεται από έναν συνεργάτη διανομής στην περιοχή EMEA», αναφέρει η δήλωση.

«Το HBO παρακολουθεί και αποσύρει αυτά τα αντίγραφα από το Διαδίκτυο. Είμαστε απογοητευμένοι που αυτή η παράνομη ενέργεια έχει διαταράξει τους πιστούς θαυμαστές της σειράς, οι οποίοι θα δουν μια αρχική εκδοχή του επεισοδίου όταν θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο HBO και το HBO Max, όπου θα προβάλλεται αποκλειστικά σε 4K». Αν και αυτή είναι φαινομενικά η πρώτη διαρροή για το «House of the Dragon», το franchise δεν είναι ασυνήθιστο σε τέτοιες καταστάσεις.

Το «Game of Thrones» έπεσε συχνά θύμα πειρατείας, ειδικά στις τελευταίες σεζόν, όταν σημειώθηκαν τόσες πολλές διαρροές που το HBO επέλεξε να σταματήσει τις δημοσιογραφικές προβολές.

Ωστόσο, ούτε αυτό απέτρεψε το πρόβλημα. Στην 8η σεζόν, για παράδειγμα, εμφανίστηκαν επεισόδια τόσο σε παράνομα sites όσο και σε νόμιμες πλατφόρμες, όπως το DirecTV Now και η γερμανική πλατφόρμα του Amazon Prime Video, πριν από τις προγραμματισμένες κυκλοφορίες τους.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV