Επίθεση με καυστικό υγρό: Ποινική δίωξη στην 38χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 12:32
UPD:13:04

Το Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο 36χρονος.

A- A A+

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση διώκεται η 38χρονη που πέταξε, σύμφωνα με δική της παραδοχή στην ΕΡΤ, καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σήμερα η δικογραφία έφτασε στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 38χρονης ποινική δίωξη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της 38χρονης, που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές, παρά την παρέλευση τα μεσάνυχτα του αυτόφωρου.

Η 38χρονη είναι σε διαπραγματεύσεις με δικηγόρους και της Αθήνας και του Ηρακλείου για να παραδοθεί, ενδεχομένως και σήμερα (24/10). Για τον εντοπισμό της συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο Αρκαλοχώρι, αλλά και σε άλλα μέρη της Κρήτης. Το αυτόφωρο έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (23/10) και δεν έχει ακόμα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου

Την ίδια ώρα, σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσηλεύεται ο 36χρονος, με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για να το αν θα σωθεί το αριστερό του μάτι. Έχει εκτεταμένα βαριά εγκαύματα σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντπίζεται στο αριστερό μάτι και την καρωτίδα του.

Η 38χρονη μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ και απαντώντας στην ερώτηση ποιός από τους δύο ζήτησε να συναντηθούν, είπε: «Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος μου είπε ότι δεν έχει ζάρια σήμερα το βράδυ - παίζει ζάρια σχεδόν κάθε βράδυ - και μπορούμε να βρεθούμε».

Απαντώντας στην ερώτηση για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ, η 38χρονη είπε: «Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. "Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω, όμως εσύ θα είσαι στο χώμα" μου είπε. Εγώ μετά από αυτό… δεν ήθελα να με αγγίζει. Εκείνος με πίεσε πολύ για επαφή, παρά τη θέλησή μου… και μετά ξανά απειλές. Δυστυχώς θόλωσα».

Πηγή: ΕΡΤ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή