Στον τελικό της Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 22:40
UPD:22:43
REUTERS/HENRY ROMERO

Guadalajara, Mexico - October 23, 2022 Greece's Maria Sakkari celebrates winning her semi-final match against Czech Republic's Marie Bouzkova

A- A A+

Η Μαρία Σάκκαρη ξαναβρήκε τη φόρμα της την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή όταν αναζητούσε βαθμούς για να εξασφαλίσει την παρουσία της στους φετινούς WTA Finals, στο Τέξας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που είχε πετύχει το στόχο της και μόνο με την πρόκριση στους ημιτελικούς, δεν αρκέστηκε σ΄ αυτό αλλά έκανε το βήμα παραπάνω και τα ξημερώματα θα διεκδικήσει τον τίτλο στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, στο Μεξικό, με αντίπαλο την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα, απέναντι στην οποία μετρά τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Στον ημιτελικό η Σάκκαρη νίκησε με 2-0 την Τσέχα Μαρί Μπούζκοβα, ύστερα από παιχνίδι που ξεκίνησε ξημερώματα Κυριακής και ολοκληρώθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας, καθώς διακόπηκε μετά το πρώτο σετ λόγω σφοδρής βροχόπτωσης.

Στο σημείο εκείνο η Ελληνίδα είχε κατακτήσει το πρώτο σετ με 7-5. Όταν το ματς ξανάρχισε η Σάκκαρη τελείωσε ό,τι είχε ξεκινήσει παίρνοντας και το δεύτερο σετ με 6-4 και στις 02:00 τα ξημερώματα θα προσπαθήσει για τον τίτλο.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις