Basket League: Κανένα πρόβλημα στη Νίκαια για τον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 22:17
UPD:22:27
EUROKINISSI/GIORGOS MATHHAIOS ,
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε προβλήματα στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό, του οποίου επιβλήθηκε με 86-62 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας στη Basket League.

Με πρώτο σκόρερ τον Μποχωρίδη, που σημείωσε 14 πόντους, οι «πράσινοι» πήραν τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα χωρίς να συναντήσουν μεγάλες δυσκολίες, στο ντεμπούτο του Νέιτ Γουόλτερς.

Με 13 πόντους τελείωσε το ματς ο Γκουντάιτις, 12 κι 7 ριμπάουντ είχε ο Παπαγιάννης, ενώ από τον Ιωνικό ξεχώρισε ο Μαυροκεφαλίδης με 20 πόντους κι 7 ριμπάουντ, ενώ 15 πόντους μέτρησε ο Αρσενόπουλος.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς μέσα από την άμυνά τους άνοιξαν το ρυθμό και βρήκαν λύσεις στην επίθεση, τη στιγμή που ο Ιωνικός δεν μπορούσε ν’ απειλήσει, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενου να ανεβάσουν τη διαφορά στους 22 πόντους (48-26).

Kάπως έτσι κύλησε η αναμέτρηση και στην επανάληψη με τους παίκτες του Κώστα Μέξα να συνεχίζουν την προσπάθεια. Μάλιστα, στην τελευταία περίοδο ξεκίνησαν με επιμέρους σκορ 14-5 μειώνοντας για λίγο τη διαφορά (70-55).

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε άμεσα από τον Μποχωρίδη, με συνέπεια το υπόλοιπο του αγώνα να είναι τυπική διαδικασία.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις