Η Ελίνα Τζένγκο κορυφαία ανερχόμενη αθλήτρια της Ευρώπης για το 2022

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 23:21
UPD:23:22
A- A A+

Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, επιδόσεις που για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν την έφερναν στην κορυφή του κόσμου και μια σειρά από σπουδαίες εμφανίσεις, δείγμα της αγωνιστικής της ωρίμανσης και σταθερότητας.

Η Ελίνα Τζένγκο «εξαργύρωσε» σήμερα τα επιτεύγματα του 2022 με τον τίτλο της κορυφαίας ανερχόμενης αθλήτριας στην Ευρώπη, στο Γκαλά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στο Ταλίν (Εσθονία).

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ ήταν στο Ταλίν και είχε την ευκαιρία να παραλάβει το σπουδαίο βραβείο, που αποτελεί μία επιπλέον επιβράβευση της προσπάθειας που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Παράλληλα δείχνει πως αποτελεί μια από τις πλέον ανερχόμενες κι εξελίξιμες αθλήτριες, και πως είναι ικανή να κυνηγά την κορυφή όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στις διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου.

Το Γκαλά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης, ο διευθυντής αγώνων Ανδρέας Γκόγκας και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, που βρίσκονταν στο συνέδριο της Ε.Α.

Η Τζένγκο στο Μόναχο έγινε η νεότερη νικήτρια στο αγώνισμα του ακοντισμού, αφού την ημέρα που αναδείχθηκε νικήτρια δεν είχε συμπληρώσει ακόμη τα 20 χρόνια της.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις