Δραματική ισοπαλία για τη Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 22:29
UPD:22:33
Action Images via Reuters/MATTHEW CHILDS

Chelsea v Manchester United - Stamford Bridge, London, Britain - October 22, 2022 Manchester United's Casemiro scores their first goal past Chelsea's Kepa Arrizabalaga 

A- A A+

Μια κεφαλιά του Κασεμίρο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα βαθμό που άξιζε, σε ένα δραματικό φινάλε με αντίπαλο στην Τσέλσι, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (1-1).

Το πέναλτι του Ζορζίνιο στο 87΄, μετά από «αγκάλιασμα» σε κόρνερ των Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και Αρμάντο Μπρόχα (είχαν μπει αλλαγή), έμοιαζε να δίνει στους γηπεδούχους «Μπλε» τη νίκη.

Η ήττα θα ήταν σκληρή για τη Γιουνάιτεντ με την απόδοση που είχε, αλλά πήρε την ανταμοιβή που άξιζε η απόδοσή της όταν ο Κασεμίρο σηκώθηκε για να βρει την μπάλα από τη σέντρα του Λουκ Σο και παρά το άγγιγμα του Κέπα Αρριθαμπαλάγα εκείνη πέρασε τη γραμμή για το 1-1.

Η Γιουνάιτεντ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός αποστολής ως πειθαρχικό μέτρο μετά την άρνησή του να μπει ως αλλαγή στη νίκη απέναντι στην Τότεναμ, είχε τις καλύτερες ευκαιρίες καθώς κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ ήταν πολύ πιο επικίνδυνη και ο Κέπα έσωσε δις την Τσέλσι, σε προσπάθειες των Μάρκους Ράσφορντ και Άντονι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο και ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που προαναφέρθηκε, αλλά η κύρια ανησυχία για τη Γιουνάιτεντ τώρα είναι ο τραυματισμός του Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έφυγε από το γήπεδο δακρυσμένος καθώς φοβάται ξεκάθαρα για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Γαλλίας.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις