Κρήτη: Τουρίστας βρέθηκε πνιγμένος στα Χανιά

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 16:46
UPD:16:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
A- A A+

Τουρίστας πνίγηκε στην Αλμυρίδα Χανίων και το σώμα του παρασύρθηκε από τα κύματα τα οποία το απομάκρυναν από τη στεριά. Κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν σήμερα τη σορό και ειδοποίησαν τις αρχές οι οποίες προέβησαν στα προβλεπόμενα για τη μεταφορά του άτυχου άνδρα.

Στο μεταξύ σώος εντοπίστηκε και βοηθήθηκε από διασώστες της ΕΜΑΚ ο τουρίστας από την Αυστρία ο οποίος εγκλωβίστηκε σε δύσβατο σημείο στην Αγία Ρουμέλη Χανίων πλησίον του Φαραγγιού της Σαμαριάς, χθες το απόγευμα. Για τον εντοπισμό του επιστρατεύτηκαν 10 διασώστες της Π.Υ όμως λόγω της επικινδυνότητας και του δύσβατου του συγκεκριμένου σημείου, της συνθήκης ότι είχε βραδιάσει αλλά και ότι ο τουρίστας ήταν καλά στην υγεία του έχοντας επικοινωνία μαζί τους, αποφασίστηκε η προσέγγιση του με το πρώτο φως της ημέρας. Η επιχείρηση διάσωσης εξελίχθηκε με επιτυχία και ο Αυστριακός είναι καλά στην υγεία του.

Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος από τον οδηγό του αυτοκινήτου, έγινε χθες το βράδυ στον Πλακιά Αγίου Βασιλείου Νότια Ρεθύμνου, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο σοβαρός τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου 20 ετών, που οδηγούσε μοτοσυκλέτα. Ο νεαρός λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου σύμφωνα με του γιατρούς αντιμετωπίζουν μία δύσκολη κατάσταση στο πόδι του αναβάτη της μηχανής. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο, αναζητούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον οδηγό, τα στοιχεία του οποίου έχουν στη διάθεση τους, με το αρμόδιο τμήμα να έχει σχηματίσει ήδη σχετική δικογραφία για τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή