Το μήνυμα του Κριστιάνο, το πρόστιμο και η προπόνηση με τη δεύτερη ομάδα

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 14:10
UPD:14:17
REUTERS/DAVID KLEIN
A- A A+

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας για αρνητικό λόγο, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο και το γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με την Τότεναμ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έσπευσε να τοποθετηθεί για το γεγονός και να ξεκαθαρίσει πως πάντα συμπεριφέρεται με σεβασμό στις ομάδες που υπηρέτησε, ενώ έκανε γνωστό πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους «Kόκκινους Διαβόλους» ακόμη και αν δεν αγωνίζεται.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του 37χρονου επιθετικού έχει ως εξής:

«Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω σεβόμενος τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει, εγώ δεν εχω αλλάξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος επαγγελματίας που παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια και ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο σε όσες αποφάσεις έχω πάρει.

Ξεκίνησα πολύ νέος και τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το σωστό παράδειγμα για τους νέους σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές η ένταση της στιγμής δεν μου το επιτρέπει.

Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Carrington, να είμαι υποστηρικτικός προς τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για ό,τι μου ζητηθεί να προσφέρω, σε όποιο παιχνίδι μου ζητηθεί. Το να ενδώσω στην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί».

Από κει και πέρα, όμως, η απόφαση του Τεν Χαγκ είναι ξεκάθαρη και στέλνει για ακόμη μία φορά ξεκάθαρα μηνύματα. Εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας θα παραμείνει ο Ρονάλντο, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής προπονήθηκε με τη δεύτερη ομάδα και παράλληλα τιμωρήθηκε με υψηλό πρόστιμο από τη διοίκηση του συλλόγου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις