Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΕΛΛΑΣ και TIKUN Europe

Για την προώθηση προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 18:13
UPD:18:20
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
A- A A+

Της Ανθής Αγγελοπούλου 
[email protected]

Η φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΕΛΛΑΣ και η εταιρεία προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης TIKUN Europe ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας με την οποία η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ αναλαμβάνει ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της TIKUN στα φαρμακεία και τις φαρμακαποθήκες.

Η TIKUN CBD έχει μια σειρά 5 προϊόντων τα οποία παράγονται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο στη Γαλλία, με βάση καινοτόμες φόρμουλες που έχει αναπτύξει το R&D τμήμα της εταιρείας στην Ελλάδα και προσφέρουν φυσική ολιστική ισορροπία, συμβάλλοντας μοναδικά στην ενίσχυση της ευεξίας του ανθρώπινου οργανισμού. Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας ο CEO της TIKUN Europe Νίκος Μπέης, ανέφερε ότι πιστεύει πολύ σε αυτή την ένωση δυνάμεων καθώς, η εταιρεία του έχει ένα καινοτόμο και πιστοποιημένο προϊόν το οποίο σε συνδυασμό με την εμπειρία των ανθρώπων και του δικτύου της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, θα γίνει ευκολότερα διαθέσιμο και προσβάσιμο σε καταναλωτές και επαγγελματίες Υγείας μέσω του Ελληνικού Φαρμακείου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενώ, ο Σπύρος Φιλιώτης, αντιπρόεδρος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΕΛΛΑΣ, συμπλήρωσε ότι η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ εμπιστεύεται την ποιότητα των προϊόντων της TIKUN και θεωρεί ότι θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ευεξίας των καταναλωτών στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι η TIKUN Europe έχει προβεί σε συνολική επένδυση ύψους €40εκ, με μια έκταση 56.000m στην Κόρινθο, όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη στην Ευρώπη παραγωγική μονάδα φαρμακευτικής κάνναβης, με καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία και R&D τμήμα, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ενώ, η Φαρμασέρβ η οποία διανύει την 4η  δεκαετία δραστηριότητας στην Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των 10 πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή