Athens Bar Show: έρχεται τον Νοέμβριο

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 12:19
A- A A+

 

Η εκπαιδευτική έκθεση για bartenders και επαγγελματίες των bar και της εστίασης επιστρέφει στην Τεχνόπολη μέσα στο φθινόπωρο, μαζί με πολλά events σε όλη την πόλη.

Όλοι οι επαγγελματίες, 18 ετών και άνω, που ασχολείστε με bar και εστίαση, σημειώστε στην ατζέντα σας 8 και 9 Νοεμβρίου 2022, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί το Athens Bar Show, μια έκθεση-εμπειρία που πλαισιώνεται από πολλά events, που θα λάβουν χώρα από την Κυριακή έως την Πέμπτη της εβδομάδας που πραγματοποιείται η έκθεση.

Συγκεκριμένα, το opening party θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6/11, 17.00-23.00 στην πλατεία Κοτζιά μπροστά από το Δημαρχείο Αθηνών, με 40 Pop-Up bars από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, τα οποία θα σερβίρουν τα signature cocktails τους για μια βραδιά. Η Athens Bar Week είναι, ουσιαστικά, μια παράλληλη ενέργεια που φιλοδοξεί να αναπτύξει μια έντονη, εξωστρεφή δυναμική και vibe που θα συμπληρώνει το Athens Bar Show. Κατά την διάρκεια των 4 ημερών της, καταναλωτές και επαγγελματίες, επισκεπτόμενοι τα σημαντικότερα cocktail bars της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» γευστικά αλλά και με όλες τους τις αισθήσεις, στο experience που χαρίζουν τα μεγαλύτερα cocktail bars του πλανήτη -τα οποία θα βρίσκονται εκεινες τις ημέρες στην πόλη συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, pop up bars και take - overs στα καλύτερα bars του Κέντρου της Αθήνας. Τα events θα συνεχιστούν Δευτέρα 7/11, Τρίτη 8/11 και Τετάρτη 9/11.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή