Μεγάλη πρόκριση του Ατρόμητου στην Τρίπολη

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 21:44
UPD:20/10/2022 01:32
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης ο Ατρόμητος αναδείχθηκε νικητής με 3-1 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα  και προκρίθηκε στην έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση, όπου μάλιστα σημειώθηκαν όλα τα γκολ (!), μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι τρεις «χρυσές» αλλαγές του Κρις Κόλμαν, Κλωναρίδης (94΄), Κιάρτανσον (112΄) και Μουνίθ (120΄ πέναλτι), «σφράγισαν» τη νίκη-πρόκριση της περιστεριώτικης ομάδας, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει ο Καστάνιο (105΄).

Παρά τη λευκή ισοπαλία στην κανονική διάρκεια, η συνάντηση είχε εξαιρετικό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, σε ένα απολύτως «ανοιχτό» παιχνίδι.

Στο 18’ ο Τζοβάρας πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η προσπάθειά του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 21’ ο Γιαννιώτης απέκρουσε καταπληκτικά στη γωνία του το σουτ του Μουνάφο, ενώ στο 27’ ο Μπαράλες δοκίμασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά είχε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 31’ ο Τζαβίδας βγήκε πρώτος στην μπάλα, όμως το πλασέ του από τη μικρή περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 34’ ο Ροτάριου «άδειασε» όποιον βρήκε μπροστά του αλλά ο Παπαδόπουλος τον νίκησε στο τετ-α-τετ και στο 43’, από σέντρα του Τιλίκα, ο Καρμόνα δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά αν και βρέθηκε αμαρκάριστος στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Ατρόμητος έχασε ξανά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του β΄ ημιχρόνου με τον «κεραυνό» του Κούεν στο 63’, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά μετά την πρώτη ώρα ο ρυθμός έπεσε.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις