Υπόθεση 12χρονης: Προφυλακίστηκαν δύο κατηγορούμενοι - Διαφωνία για τον τρίτο

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 16:13
UPD:16:50
INTIME NEWS/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ
A- A A+

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην 33η ανακρίτρια ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης και ο 34χρονος για τη φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Αντιθέτως, για τον τρίτο κατηγορούμενο, για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά προέκυψε διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας, την οποία καλείται να λύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την έκδοση ενταλμάτων, καθώς ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Ηλία Μίχου, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ισχυριζόμενοι πως δεν είχαν σωματική επαφή με τη 12χρονη.

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν με υπομνήματα, ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις της ανακρίτριας. 

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε πως μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας έκλεισε τρεις «συναντήσεις» με την ανήλικη, αλλά πραγματοποιήθηκαν τελικώς οι δύο, καθώς η τρίτη ματαιώθηκε, αφού υπήρξε πρόβλημα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως αν και είχε καταβάλει το «αντίτιμο», δεν είχε σωματική επαφή με το παιδί τις δύο φορές που το είδε.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί. Φέρεται να ισχυρίζεται ότι κατάλαβε από το Διαδίκτυο ότι το κορίτσι είναι ανήλικο και δεν συναντήθηκε ποτέ μαζί του.

Οι δύο αυτοί κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως το κορίτσι εμφανιζόταν ως 17 ετών στις συνομιλίες στο Διαδίκτυο.

Και ο 34χρονος κατηγορούμενος επιχειρηματίας φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος, ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη.

Στο μεταξύ, κατηγορηματικά αποκλείει η θεία της 12χρονης από τον Κολωνό, να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού η 37χρονη μητέρα του.

Η γυναίκα που βρήκε στο κινητό της 12χρονης τα «πειστήρια» της φρικώδους ιστορίας κατέθεσε χθες στην ανακρίτρια υπέρ της κατηγορουμένης για μαστροπεία.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή