Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ο Ενές Καντέρ

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 16:11
UPD:16:20
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ένας από τους πιο διάσημους Τούρκους μπασκετμπολίστες, ο NBAer Ενές Καντέρ, ο οποίος είναι «persona non grata» στη χώρα του από το καθεστώς Ερντογάν, βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα.

Ο Καντέρ συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ πραγματοποίησε κι επίσκεψη στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια, σε εκδήλωση για τους Τούρκους πρόσφυγες.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο βίντεο του 30χρονου αθλητή, όπου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και τη φιλοξενία του.

«Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα, εξαιτίας των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, για να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλές συγκρούσεις», δήλωσε ο Καντέρ.

«Όμως αισθάνομαι πως το να χρησιμοποιείς το μπασκετ για να ενώσεις δύο χώρες είναι πολύ όμορφο, γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, παίζοντας με αθώα μικρά παιδια, μιλώντας για το μπασκετ, για τη ζωή τους, για τον σεβασμό προς τους γονείς τους και για τη σημασία της εκπαίδευσης».

«Είναι το πρώτο μου camp στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στηρίζετε γιατί είστε οι καλύτεροι», συμπλήρωσε ο Καντέρ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις