Αυγενάκης: Η ανάπλαση του Ελληνικού σηματοδοτεί την εικόνα της Ελλάδας του μέλλοντος

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 15:16
UPD:15:16
SOOC/Menelaos Myrillas

Τελετή εγκαινίων για το έργο του Ελληνικού , Αθήνα , 17 Οκτωβρίου, 2022

A- A A+

Στα οφέλη που θα έχει για τον ελληνικό αθλητισμό η ανάπλαση του Ελληνικού, αναφέρεται με ανάρτησή του ο Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια της επένδυσης που πραγματοποιήθηκαν χθες από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η ανάπλαση του Ελληνικού και η δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου The Εllinikon, του μεγαλύτερου Παράκτιου πάρκου της Ευρώπης, σηματοδοτεί πολυεπίπεδα την εικόνα της Ελλάδας του μέλλοντος, που είναι ήδη εδώ. Μια γιγαντιαία αστική ανάπλαση, απολύτως φιλική με το περιβάλλον, με πρωτοποριακές αρχιτεκτονικές, πολεοδομικές και τεχνολογικές στοχεύσεις, σε συνδυασμούς πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού, ιστορίας, τουρισμού και φυσικά αθλητισμού» υπογραμμίζει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Πέρα των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Μητροπολιτικό Πάρκο, σε αντικατάσταση των υφισταμένων στον Άγιο Κοσμά, ανταποδοτικά σε συνεργασία με τη Lamda Development, θα αναβαθμιστούν, θα εκσυγχρονιστούν και ουσιαστικά θα "αναβιώσουν" και εγκαταλελειμμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αττική! Θα δημιουργηθούν ξανά οι συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας των κορυφαίων αθλητών μας, όπως πραγματικά τους αξίζουν, διασφαλίζοντας ακόμα τόσο τα τοπικά σωματεία, όσο και τους εργαζομένους στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά».

Και η ανάρτηση καταλήγει: «Είμαστε σε διαρκή συζήτηση και σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο πλάνο που θα σηματοδοτήσει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του αθλητισμού στην Αττική!».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις