H συγκίνηση του Μπενζεμά και ο ρόλος των προτύπων του

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 09:46
UPD:10:16
REUTERS/BENOIT TESSIER
A- A A+

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι από το βράδυ της Δευτέρας ο νέος κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και εμφανίστηκε απόλυτα συγκινημένος κατά την βράβευσή του, αναφερόμενος στον ρόλο που έχουν παίξει στη πορεία του, τα δύο του μεγάλα ποδοσφαιρικά είδωλα. Ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είναι υπερηφάνεια, είναι ένα παιδικό όνειρο. Με αυτό μεγάλωσα στο κεφάλι μου. Τότε είχα δύο πρότυπα στη ζωή μου, τον Ζιντάν και τον Ρονάλντο. Δεν σταμάτησα στιγμή να δουλεύω και το όνειρο το κρατούσα πάντα μέσα μου. Υπήρχε μία δύσκολη περίοδος που δεν ήμουν στην εθνική Γαλλίας αλλά δεν τα παράτησα και δούλεψα σκληρά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν δύσκολο όλο αυτό και με έκανε να δυναμώσω σε ψυχικό επίπεδο. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά μου και πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στην Ρεάλ και στην εθνική Γαλλίας. Τον μεγάλο μου πρόεδρο που είναι οικογένεια για μένα. Επίσης στην ακαδημία της Λιόν και στον πρόεδρο Ζαν-Μισέλ Ολά, χάρη σε αυτόν εκπλήρωσα το όνειρό μου να παίξω στην Ρεάλ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ρονάλντο είναι εδώ. Είναι το είδωλό μου. Δεν υπάρχει άλλος επιθετικός σαν αυτόν. Αυτό που έκανε στο γήπεδο είναι αδύνατο να γίνει και πάλι. Ήταν σε επίπεδο που είναι αδύνατον να φτάσει κάποιος, το ίδιο και ο Ζιζού. Είναι το φαινόμενο όλων των επιθετικών». 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις