Υπόθεση 12χρονής: Άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 07:24
UPD:07:25
Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Την συμμετοχή ενός ακόμα άντρα στην υπόθεση του βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στο Κολωνό εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων.

Ο άντρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως την Δευτέρα (17/8) στην έδρα της υπηρεσίας στη ΓΑΔΑ όπου δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών αλλά όπως υποστήριξε δεν έχει κάποια επαφή με ανήλικο.

Όπως τονίζει σχετικά η ΕΛΑΣ ο άντρας εξετάστηκε ενόρκως και στην συνέχεια αποχώρησε.

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν προσέλθει στη ΓΑΔΑ, αυτοβούλως, πέντε άνδρες και έχουν καταθέσει για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Υπενθύμιζεται ότι χθες έλαβαν προθεσμία και οι τρεις κατηγορούμενοι παιδοβιαστές της 12χρονης προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία.

Επίσης, τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στη μητέρα της καθώς οι δικαστικοί λειτουργοί δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και αποφάσισαν την προφυλάκισή της για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η γυναίκα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της ήταν απόλυτη, σύμφωνα με την υπεράσπισή της, ότι δεν έχει διαπράξει κάτι σε βάρος του παιδιού. Η ίδια εξέφρασε την άγνοια της για τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη. 

Στο απολογητικό υπόμνημά της η 37χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης Ηλία Μίχο, ο οποίος «κέρναγε συχνά τα παιδιά παγωτά και πορτοκαλαδες και εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη μας, έπραξε όλα αυτά».  Όπως φέρεται να αναφέρει στο υπόμνημά της η 37χρονη, έπεσε από τα σύννεφα, όταν η νύφη της της μίλησε για τα μηνύματα που εντόπισε στο κινητό της μικρής.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή