«Πτήση» του ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη, 2-1 τον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 22:09
UPD:22:25
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ένα πολύ μεγάλο «διπλό» μέσα στο Καραϊσκάκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ που νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SL1 και άφησε στο -10 τους «ερυθρολεύκους» από την κορυφή. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου και υπέροχο τέρμα του Νάρεϊ πήρε την νίκη επί των Πειραιωτών που είχαν ισοφαρίσει με τον Χάμες Ροντρίγκες και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες κατά την διάρκεια του ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ... πάγωσε το Καραϊσκάκη, καθώς μόλις στο 8' άνοιξε το σκορ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη και έβαλε μπροστά στο σκορ το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, έκλεισε τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο και στο 37' έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ρεάμπτσουκ έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Κοτάρσκι πραγματοποίησε λάθος έξοδο και ο Χάμες Ροντρίγκες με τρομερό άλμα και κεφαλιά ισοφάρισε την αναμέτρηση. Μάλιστα, οι ''ερυθρόλευκοι'' θα μπορούσαν λίγα λεπτά αργότερα να κάνουν το 2-1, αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε το σουτ του Χάμες και στη συνέχεια ο Μπακαμπού σούταρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. 

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ κατάφερε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού να περάσει και πάλι σε ρόλο οδηγού στο 56'. Ο Λύρατζης από δεξιά έκανε ωραία ατομική ενέργεια, γύρισε στον Νάρεϊ και εκείνος με ένα τρομερό σουτ νίκησε τον Τζολάκη για το 2-1. Στη συνέχεια ο Τρεϊμάνις έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων για διπλή παράβαση των Τζολάκη και Μπα πάνω στον Ολιβέιρα αλλά στη συνέχεια και μέσω VAR πήρε πίσω την αρχική του απόφαση, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες.

Ο Μπακαμπού στο 78' και ο Βρουσάι στο 83' σπατάλησαν σπουδαίες ευκαιρίες όπως και ο Ελ Αραμπί στο 88' που σούταρε σε κενό τέρμα πάνω στον Σάστρε, ο ΠΑΟΚ κράτησε μέχρι τέλους την νίκη και πανηγύρισε ένα σημαντικό αποτέλεσμα μέσα στο Φάληρο.

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 24, AEK 18, Βόλος 17, ΠΑΟΚ 15, Ολυμπιακός 14, Άρης 13, Παναιτωλικός 11, Ατρόμητος 11, Αστέρας Τρίπολης 8, Λαμία 7, ΟΦΗ 5, ΠΑΣ Γιάννινα 5, Λεβαδειακός 3, Ιωνικός 2.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις