Ζελένσκι για ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο: Ο εχθρός δεν θα καταφέρει να μας κάμψει

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 11:11
UPD:11:18
via REUTERS/UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SER
A- A A+

Τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο «δεν θα καταφέρουν να κάμψουν» τους Ουκρανούς, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετά το μπαράζ επιθέσεων με καμικάζι drone που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην ουκρανική πρωτεύουσα.

«Ο εχθρός μπορεί να επιτίθεται στις πόλεις μας, αλλά δεν θα καταφέρει να μας κάμψει» ανέφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο διευκρίνισε ότι δύο άνθρωποι «παραμένουν κάτω από τα ερείπια» πολυκατοικίας που επλήγη σε ζώνη κοντά στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η κεντρική συνοικία Σεβτσενκίβσκι του Κιέβου συγκλονίστηκε από εκρήξεις σήμερα το πρωί, για δεύτερη φορά σε διάστημα μίας εβδομάδας, στη διάρκεια της ώρας αιχμής. 

Στην ίδια συνοικία όπου βρίσκονται πανεπιστήμια, μπαρ και εστιατόρια, σημειώθηκαν πολλές εκρήξεις την προηγούμενη Δευτέρα, όταν ρωσικοί βομβαρδισμοί έπληξαν το Κίεβο και άλλες ουκρανικές πόλεις. Οι βομβαρδισμοί εκείνοι έγιναν σε αντίποινα για την έκρηξη που κατέστρεψε εν μέρει τη ρωσική γέφυρα Κερτς στην Κριμαία, υποδομή στρατηγικής σημασίας.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή