Όλα «μηδέν» στην Τρίπολη για Αστέρα και Παναιτωλικό

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 22:43
UPD:22:47
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της αρκαδικής πρωτεύουσας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που η ποιότητα ήταν αντίστοιχη του 0-0.

Οι αντίπαλοι μοιράστηκαν από ένα βαθμό, αλλά οι φιλοξενούμενοι, που δεν είχαν διαθέσιμο τον (τιμωρημένο) πρώτο σκόρερ τους (Καρέλης), έφυγαν ικανοποιημένοι καθώς έμειναν κοντά στην πρώτη εξάδα κι άφησαν τους Αρκάδες 3 βαθμούς πίσω τους.

Σε ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια της Super League η πρώτη φάση καταγράφηκε μόλις στο 27ο λεπτό, με τον Μόρσεϊ να βρίσκει με κεφαλιά τον Κολοβό που σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μουνάφο αλλά ο Παπαδόπουλος δεν ξεγελάστηκε.

Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49΄ ο Ατιένζα αστόχησε εξ επαφής με προβολή, μετά από φάουλ του Μπαρτόλο.

Ένα σουτ του Άλβαρες στο 64΄ αστόχησε κι εκείνο του Μάρτσενσον στο 77΄ μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Νέο σουτ, του Ιγκλέσιας στο 84΄ αλλά και η ατομική προσπάθεια του Ριέρα στο επόμενο λεπτό δεν είχαν αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις