Basket League: Στον ΠΑΟΚ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 21:45
UPD:16/10/2022 01:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Tyller Poley (Δ) διεκδικεί τη μπάλα με τον παίκτη της ομάδας του Άρη Chevez Goodwin (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, για την 2η αγωνιστική της Basketleague

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε απέναντι στον Άρη, επικρατώντας των «κίτρινων» με 88-66 στο κλειστό της Πυλαίας στο θεσσαλονικώτικο ντέρμπι, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος» σημείωσε την πρώτη εφετινή νίκη, σε Ελλάδα κι Ευρώπη, υποχρεώνοντας σε «ανώμαλη προσηείωση» τον Άρη, μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα.

Ο ΠΑΟΚ είχε επιθετική πολυφωνία με πέντε παίκτες «διψήφιους» σε πόντους, ενώ στήριξε την επιτυχία του στο εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 38-20 που έτρεξε από τα μισά της τρίτης περιόδου και ύστερα.

Και οι 12 παίκτες των «ασπρόμαυρων» που χρησιμοποιήθηκαν σκόραραν, με τον Χαντς να έχει 16 πόντους και τους Φράνκε, Μαργαρίτη και Πόλεϊ να συμπληρώνουν από 12, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε 23 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης υπέπεσε σε 18 λάθη και πήρε τους μισούς πόντους από τον πάγκο σε σχέση με τους γηπεδούχους (26-51). Ο Γκούντγουιν με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του, με τον Σανόγκο να έχει 8 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις