Η Ρεάλ συνεχίζει με Emirates, στη μεγαλύτερη συνεργασία της Ιστορίας της

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 17:14
UPD:17:16
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε τη συμμαχία με την Emirates, τον σημερινό κύριο χορηγό της. Η νέα συνεργασία με την αραβική αεροπορική εταιρεία θα διαρκέσει ως το 2026, καθιστώντας την μία από τις σημαντικότερες στην Ιστορία των «Μπλάνκος».

Με αυτή τη συμμαχία Emirates και Ρεάλ Μαδρίτης θα συμπληρώσουν 13 χρόνια συνεργασίας, τα οποία ήταν πολύ καρποφόρα. Το τελευταίο συμβόλαιο ήταν περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν και το ποσό αναμένεται να είναι ανάλογο και σε αυτή την ανανέωση.

Για την Emirates είναι μια από τις πιο σημαντικές χορηγίες στην πορεία της, καθώς συνεργάζεται με τον πλέον νικηφόρο σύλλογο στην Ιστορία του Champions League και νυν πρωταθλητή Ισπανίας.

Η σύνδεση μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας και του συλλόγου ξεκίνησε το 2011, όταν έγινε παγκόσμιος χορηγός του, ενώ το 2013 έγινε βασικός χορηγός του. Στη δεκαετία που συνεργάζονται η Ρεάλ κατάκτησε 22 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων 5 Champions League.

Μια άλλη από τις χορηγίες της «Βασίλισσας» που αξίζει να επισημανθεί, είναι αυτή με την Adidas. Η συμφωνία με το brand των 3 λωρίδων ανανεώθηκε το 2019 και θα διαρκέσει ως το 2027-28, αποτιμάται δε στα 115 εκατ. ευρώ ανά σεζόν.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις