Basket League: Τα φώτα στο classico της Θεσσαλονίκης

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 13:29
UPD:13:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
A- A A+

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ-Άρης δεσπόζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου (15/10, 19:15), για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε στο Περιστέρι στην πρεμιέρα, ενώ ο Άρης, όπως και πέρυσι στην 1η αγωνιστική, επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού. 

Tη δεύτερη νίκη της αναζητά η ΑΕΚ, που υποδέχεται στις 16:00 στα Λιόσια τον Απόλλωνα Πατρών ανοίγοντας την αυλαία της αγωνιστικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν δεύτερο διαδοχικό αγώνα στην έδρα τους στη φετινή Basket League, αφού στην πρεμιέρα επικράτησαν της Καρδίτσας με 79-63.

Η «Ένωση» μετράει δε τέσσερις διαδοχικές, εντός έδρας νίκες κανονικής περιόδου αφού πριν από αυτήν της πρεμιέρας, είχε επιβληθεί την περασμένη σεζόν κατά σειρά επί των Λαυρίου , Ηρακλή και Περιστερίου. 

Μία ώρα αργότερα (17:00) θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Καρδίτσας με τον Κολοσσό Ρόδου, που διεκδικούν το πρώτο θετικό αποτέλεσμά τους στη φετινή Basket League.

Μάλιστα, οι Θεσσαλοί θα παίξουν για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού τους στη μεγάλη κατηγορία. Η Καρδίτσα είχε ηττηθεί από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα και η ομάδα της Ρόδου από τον Ιωνικό Νίκαιας.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις