ΠΑΣ Γιάννινα: «Kανένα νομικό έρεισμα η εισήγηση της ΕΕΑ»

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 18:14
UPD:18:15
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα στην ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ. Ο σύλλογος της Ηπείρου ξεκαθαρίζει πως η υπόθεση για την οποία κατηγορείται έχει κλείσει και πως σύντομα η αλήθεια θα λάμψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:

«Για άλλη μια φορά γινόμαστε «στο ίδιο έργο θεατές». Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. Γιάννινα μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει σε όσους προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για άλλη μια φορά βλέπουμε το φαινόμενο κλήσης μιας ομάδας Παρασκευή απόγευμα λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή ενός κρίσιμου αγώνα χωρίς την δυνατότητα απάντησης. Γνωρίζουμε καλά πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο. Πλέον όμως έχουν γνώση οι φύλακες.

Ο Π.Α.Σ. δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφού η εισήγηση της ΕΕΑ δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα από την στιγμή που η υπόθεση για την οποία υπήρξε η αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, έχει κλείσει οριστικά και δεν υπάρχει καμία οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Φώτη Γεωργίου.

Εμείς γνωρίζουμε καλά την αλήθεια και θα την καταθέσουμε για να την δουν όχι μόνο οι φίλοι του Π.Α.Σ. Γιάννινα και όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Για τον Π.Α.Σ. είναι πλέον θέμα αξιοπρέπειας.

Τέτοια περιστατικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα, να την πεισμώσουν και όπως τον Απρίλιο θα είναι κάποιοι άλλοι που θα χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις