Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί για τον βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 21:44
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. 

Όπως αναφέρει σε δελτίο της η ΕΛΑΣ, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος τους και οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Οι δύο αστυνομικοί, της ομάδας ΔΙΑΣ, κλήθηκαν χθες από την ομάδα των Αδιάφθορων στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας της 19χρονης, όπου αρνήθηκαν την κατηγορία δίνοντας την δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν με την καταγγέλουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι υπήρξε συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή από το οποίο θα ζητήσουν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Πειστήρια, βιολογικό υλικό και ρουχισμός της παθούσας απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Η παθούσα αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο αστυνομικούς ως τους δράστες της σε βάρος της πράξης, ενώ παράλληλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και από ψυχολόγο πραγματογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή