Δύο συλλήψεις για βιασμό 17χρονης στη Λιβαδειά

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 12:47
UPD:13:31
ΕΛΑΣ
A- A A+

Εξιχνιάσθηκε, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, υπόθεση βιασμού ανήλικης-17χρονης, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκε στις 2 Οκτωβρίου, πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας.

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν 23χρονος και 26χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με καταγγελίες στην αστυνομία, η 17χρονη επικοινώνησε με τον έναν 23χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί του, όμως στη Λιβαδειά δεν πήγε μόνος του αλλά μαζί με τον 26χρονο. Η 17χρονη έχει καταθέσει ότι επιχείρησε να φύγει, χωρίς όμως να το κατορθώσει, καθώς την έβαλαν με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητό τους, την οδήγησαν σε ένα χωράφι στην ευρύτερη περιοχή όπου και τη βίασαν.

Από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών η αστυνομία εντόπισε τα δύο άτομα στην περιοχή του Κερατσινίου και τα συνέλαβε αφού προηγουμέως είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια της Λιβαδειάς.

Οι συλλήψεις τους έγιναν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή