Ολυμπιακός: Για το 2Χ2 κόντρα στη Ζαλγκίρις

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 12:01
UPD:12:09
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής τη Ζαλγκίρις (21:00, Novasports Prime) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά την εξαιρετική εκκίνηση με το διπλό στη Βαρκελώνη, θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και να διατηρηθεί στην κορυφή.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί ο χρόνος συμμετοχής των Μπολομπόι και Κάνααν, καθώς και εκείνοι αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Μπαρτζώκας ενόψει της αποψινής αναμέτρησης έδωσε το στίγμα για το σύνολό του: «Είμαι σίγουρος ότι έχουμε καλή ομάδα, σας το είχα πει και πριν από τη Μπαρτσελόνα. Σίγουρος πως θα κάνουμε πολλές και μεγάλες νίκες και φέτος. Όμως, η σταθερότητα και η συνέπεια στον τρόπο που παίζεις, σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε καταξιώνει. Δεν ξέρω πού θα φτάσουμε, αλλά πρέπει να είμαστε συμπαγείς και συνεπείς κάθε φορά».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις