Ηλιόπουλος: Η ΡΑΕ αποκαλύπτει αυξήσεις 57% στο ρεύμα

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 14:07
UPD:15:11
A- A A+

«Έξι μήνες τώρα η κυβέρνηση επιμένει να επιδοτεί την αισχροκέρδεια εις βάρος των πολιτών. Η επιστολή του επικεφαλής της ΡΑΕ προς τον υπουργό Ενέργειας, που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, είναι αποκαλυπτική», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε δήλωσή του.

ΣΥΡΙΖΑ (ΕΠΊΣΗΜΗ ΣΕΛΊΔΑ)

Στη συνέχεια ο κ. Ηλιόπουλος, τόνισε ότι «οι τιμές στην ενέργεια αντί να περιορίζονται ανεβαίνουν. Μόνο τον Σεπτέμβριο η αύξηση στις τιμές έφτασε μέχρι και 57% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες». 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η μοναδική κυβέρνηση στον κόσμο που δημιούργησε μηχανισμό ελάφρυνσης, ο οποίος τελικά επιβαρύνει περισσότερο νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Αποτέλεσμα είναι η Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή της ακρίβειας πανευρωπαϊκά, όπως επιβεβαίωσε χθες και η έκθεση του Συνδέσμου Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας της ΕΕ.», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Και κατέληξε: «Απέτυχαν να προστατεύσουν τους πολίτες. Πέτυχαν να προστατέψουν τα υπερκέρδη των εταιρειών. Τα αρνητικά ρεκόρ ακρίβειας που ζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, φέρουν υπογραφή Μητσοτάκη».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή