Νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας ¶ρσης Βαρών ο Πύρρος Δήμας

Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2008 12:08
UPD:15:38
A- A A+

Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας εξελέγη ως νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ¶ρσης Βαρών, κατά τις εκλογές που διεξήχθησαν χθες σε αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

«Θέλουμε και μπορούμε, όλοι οι άνθρωποι της ¶ρσης Βαρών, να αλλάξουμε σελίδα και με επιμονή και υπομονή να επαναφέρουμε το άθλημά μας, μέσα από τα σχολεία, τη Περιφέρεια, τα Σωματεία και τους Προπονητές, πάλι στις καρδιές των Ελλήνων. Με οδηγό το παρελθόν βάζουμε στόχους για το μέλλον. Εγώ προσωπικά πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τη Διοίκηση της ¶ρσης Βαρών προκειμένου να «επιστρέψω» με την εμπειρία μου, ένα μέρος από αυτά που μου πρόσφερε τόσα χρόνια η ¶ρση Βαρών», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Β., λίγο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας της IWF κ. Γιάννης Σγουρός που χαιρέτησε τους εκπροσώπους των Σωματείων, ζήτησε ενότητα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το νέο Δ.Σ. θα οδηγήσει και πάλι την ¶ρση Βαρών στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι:

Πρόεδρος: Πύρρος Δήμας

Α’ Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Γερακάρης

Β’ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μαυροματίδης

Γ’ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Μοστρούς

Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Σκιαδάς

Ειδικός Γραμματέας: Ευάγγελος Γεραπετρίτης

Ταμίας: Συμεών Μαμτσαδέλης

Αναπληρώτρια Ταμίας: Μαρία Παντικίδου

Έφορος Υλικού: Αντώνης Ταμουτσίδης

Μέλη: Ελένη Δεσκάτα, Αναστάσιος Λάγκας, Κων/νος Μαυρακάκης, Ιωάννης Μαυρομμάτης, Γιώργος Παρασκευόπουλος, Ευάγγελος Προκοπίδης

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις