Στους «16» του Champions League Νάπολι και Μπριζ 

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 23:07
UPD:23:07
REUTERS/PIROSCHKA VAN DE WOUW
A- A A+

Νάπολι και Μπριζ ακολούθησαν Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης στους νοκ άουτ αγώνες (επόμενη φάση) του Champions League. 

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι νίκησε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα τον Άγιαξ, αυτή τη φορά με 4-2 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και συνέχισε τον καλπασμό της στον Α΄ όμιλο με την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στο 16΄ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της ιταλικής ομάδας από τα γκολ των Λοθάνο (4΄) και Ρασπαντόρι (16΄) και παρά την αντίδραση που προσπάθησε να βγάλει η ολλανδική ομάδα, μειώνοντας δύο φορές στο γκολ με τους Κλάασεν (49΄) και Μπερχβάιν (83΄ πεν.), δέχθηκε άλλα τόσα, από τους Κβαρατσκέλια (62΄ πεν.) και Οσιμέν (89΄).

Την ίδια ώρα οι Βέλγοι στέκονταν όρθιοι στο «Μετροπολιτάνο» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και με τη λευκή ισοπαλία που απέσπασαν έφτασαν τους 10 βαθμούς παραμένοντας στην κορυφή του Β΄ ομίλου, παίρνοντας για πρώτη φορά στην Ιστορία τους το "εισιτήριο" για τα νοκ-άουτ.

Παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 82' μετά την αποβολή του Σοβάχ με δεύτερη κίτρινη, οι Βέλγοι άντεξαν χάρις στον απίθανο Μινιολέ, ο οποίος σταμάτησε δύο φορές Μοράτα και Κούνια από τη μικρή περιοχή.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις