Υπόθεση Κολωνού: Αρνούνται οι δικηγόροι να αναλάβουν τους κατηγορούμενους

Το δικαίωμα της σιωπής θα τηρήσουν ο 53χρονος και ο 42χρονος
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 13:17
UPD:13:26
INTIME NEWS/ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
A- A A+

Αρνούνται οι δικηγόροι να αναλάβουν την υπεράσπιση του 53χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό και της εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς και του 42χρονου επίσης κατηγορούμενου για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τους δύο κατηγορούμενους θα εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο δικηγόρος, ο οποίος είχε διοριστεί αρχικά από την ανακρίτρια. Οι δύο κατηγορούμενοι θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής συναινώντας στην προφυλάκισή τους και χωρίς να αναφερθούν σε στοιχεία της υπόθεσης. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του 53χρονου, καθώς και του 42χρονου που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση. Σε βάρος του 53χρονου έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη, για κακουργηματική διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και για οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται με τον 53χρονο να καλείται να δώσει εξηγήσεις για βαρύτατες κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του.

Η δικογραφία που έχει σχηματίσει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για τη δράση του 53χρονου ξεπερνάει τις 1.000 σελίδες με απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις και φωτογραφίες. Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να είχαν προσεγγίσει την ανήλικη και, όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές, είναι πολύ πιθανό σύντομα να ακολουθήσει νέος κύκλος συλλήψεων. Οι αρχές πλέον εξετάζουν και το ενδεχόμενο ύπαρξης οργανωμένου κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή