Ναύπλιο: Συνελήφθη 51χρονος με διάφορες ναρκωτικές ουσίες και αιχμηρά αντικείμενα

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 16:53
UPD:17:01
hcg.gr
A- A A+

Συνελήφθη χθες 51χρονος από τις Λιμενικές Αρχές του Ναυπλίου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν εκτός άλλων σουγιάς και διάφορες ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού:

Στη σύλληψη ενός 51χρονου ημεδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου, για παράβαση του νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις” όπως ισχύει και του νόμου 2168/1993 “περί όπλων”.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του ποσότητα πιθανόν ηρωίνης, σε τρία ανισομερή κομμάτια, υπό την μορφή βράχων, συνολικού μικτού βάρους 16,6 γραμμαρίων, την οποία και απέρριψε, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των εξακοσίων δέκα ευρώ (610€), το οποίο και κατασχέθηκε, ως ποσό προερχόμενο από την τέλεση της αξιόποινης πράξης. 

Σε περαιτέρω έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε ο ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας χαρτοκόπτης με μήκος λάμας δέκα (10) εκατοστών και ένας σουγιάς με μήκος λάμας επτά (07) εκατοστών, αμφότερα με ίχνη πιθανόν ναρκωτικής ουσίας. 

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του ημεδαπού, όπου βρέθηκαν τα κάτωθι:

-εννέα (09) ναρκωτικά δισκία Hipnosedon,

-οκτώ (08) ναρκωτικά δισκία Stedon 

-επτά  (07) ναρκωτικά δισκία Lonalgal,

-εξήντα τέσσερις  (64) σπόροι ινδικής κάνναβης και 

-μία (01) ηλεκτρονική ζυγαριά. 

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ευρήματα.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή