Με μηδενικό κόστος οι στόχοι της Μπαρτσελόνα και το καλοκαίρι του 2023

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 12:57
UPD:13:04
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Μαστιζόμενη από μεγάλες οικονομικές απώλειες τα τελευταία χρόνια, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ενισχύσει το ρόστερ της αυτό το καλοκαίρι αποκτώντας αρκετούς ελεύθερους παίκτες, όπως ήταν οι Κεσιέ, Κρίστενσεν, Αλόνσο και Μπεγερίν.

Αυτή τη στρατηγική ο καταλανικός σύλλογος σκοπεύει να επαναχρησιμοποιήσει το επόμενο καλοκαίρι, όπως παραδέχτηκε ο γενικός διευθυντής της Μπάρτσα, Ματέου Αλεμανί, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Οι «Μπλαουγκράνα», λοιπόν, επιθυμούν να επικεντρωθούν στην απόκτηση παικτών που έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και σήμερα (11/10) ο καταλανικός Τύπος φέρνει στην επιφάνεια τις υποθέσεις που παρακολουθεί στενά η διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν) αποτελεί μέλος αυτής της λίστας. Από εκεί και ύστερα, υπάρχουν κι άλλα ονόματα που συνδέθηκαν με ενδιαφέρον της «Μπάρτσα» τις τελευταίες εβδομάδες, όπως ο Ινίγκο Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), ο Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης) και ο Ιλκάι Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι).

Επίσης, στο στόχαστρο φέρονται να βρίσκονται οι Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι), Ντιόγκο Νταλό (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γιούρι Τίλεμανς (Λέστερ), Μίλαν Σκρίνιαρ (Ίντερ), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Ναμπί Κεϊτά (Λίβερπουλ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βίλφροντ Ζαχά (Κρίσταλ Πάλας) και Χοσέ Γκαγιά (Βαλένθια). 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις