«Περίπατος» του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 22:14
UPD:22:16
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Απόλλωνας Πάτρας ήταν αδύνατο να προβληματίσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Basket League. Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη στη Βαρκελώνη, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν επιβλητικά (87-61) από την αχαϊκή πρωτεύουσα, απόντων των Φαλ, Κάναν και Παπανικολάου.

Με 29 ασίστ και μόλις πέντε λάθη,οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν δυσκολεύτηκαν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο ξεκίνημα της σεζόν. Κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Βεζένκοφ (20π.), ενώ ο Γουόκαπ σημείωσε επτά πόντους και μοίρασε 10 ασίστ. Από τους γηπεδούχους ο Κάλχουν σημείωσε 11 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν έξι λεπτά για να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, μετά το 13-13 στο 6’. Σε τρία λεπτά ο Ολυμπιακός ανέβασε τη διαφορά στους 11 πόντους (26-15 στο 9'), με τον Ταρίκ Μπλακ και τον Άλεκ Πίτερς να έχουν τους 16/26 πόντους ως εκείνο το σημείο. 

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής ανάμεσα στις δύο ομάδες με συνέπεια οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν γρήγορα στο +22 (45-23 στο 17'),

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να προσπαθεί με την ίδια ένταση, κάτι που αποτυπώθηκε στη στατιστική του Απόλλωνα Πάτρας, οι παίκτες του οποίοι σημείωσαν μονοψήφιο αριθμό πόντων στην τρίτη περίοδο (9). 

Κατά συνέπεια, το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία με τους δύο προπονητές να χρησιμοποιούν το παιχνίδι ως προετοιμασία ενόψει της συνέχειας.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις