Η Θέλτα τις ευκαιρίες, η «Μπάρτσα» τη νίκη

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 00:06
UPD:00:56
REUTERS/ALBERT GEA

FC Barcelona v Celta Vigo - Camp Nou, Barcelona, Spain - October 9, 2022 FC Barcelona's Pedri scores their first goal 

A- A A+

Η «Μπάρτσα» ταλαιπωρήθηκε πολύ από μια εξαιρετική Θέλτα, που άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία αλλά έφυγε ηττημένη (0-1) από το «Καμπ Νου», μετά το γκολ του Πέδρι στο 17΄.

Οι Καταλανοί ανέκτησαν την πρώτη θέση, έστω συγκάτοικοι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επικεντρώνονται στον «τελικό» του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ και το κυριακάτικο Clasico δεν θα εμφανιστεί στο μυαλό τους μέχρι την Πέμπτη.

Όλα με αυτή τη σειρά, μια σειρά που έχει καθοριστεί σύμφωνα με τις τρέχουσες προτεραιότητες των «Μπλαουγκράνα», γιατί αυτή τη στιγμή το να προκριθεί στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ αξίζει πολύ πιο πάνω από τη La Liga και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το να μην νικήσει την Ίντερ την Τετάρτη (12/10) δεν είναι στα σχέδια μιας ομάδας οικονομικά και αθλητικά υποθηκευμένης σε αυτό το αποτέλεσμα. Αν δεν κερδίσουν, έρχονται δύσκολες στιγμές. Και παίζοντας όπως στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Τσάβι θα δυσκολευτούν.

Ο Τσάβι έκανε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, ειδικά στην άμυνα. Δοκίμασε τον Μάρκος Αλόνσο ως κεντρικό αμυντικό και ο Μπαλντέ ανέλαβε τη δεξιά πλευρά, μαζί με Ζόρντι Άλμπα και Πικέ. Ακόμη, ξεκούρασε τον Ντεμπελέ και ο Φεράν με τον Ραφίνια πλαισίωσαν τον Λεβαντόφσκι στην επίθεση.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Βαγιαδολίδ-Μπέτις 0-0
  • Κάντιθ-Εσπανιόλ 2-2 (41΄ Τσουστ, 78΄ Πέρεθ - 51΄, 67΄ Χοσέλου)
  • Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ 1-0 (33΄ Μέντες)
  • Μπαρτσελόνα-Θέλτα 1-0 (17΄ Πέδρι)
  • Ελτσε-Μαγιόρκα 10/10

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις