Ο Ρονάλντο έδωσε τη νίκη στη Γιουνάιτεντ με το 700ό γκολ του

Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 23:27
UPD:23:38
Action Images via Reuters/CARL RECINE

Everton v Manchester United - Goodison Park, Liverpool, Britain - October 9, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo scores their second goal and his 700th club goal 

A- A A+

Πριν από είκοσι χρόνια σημείωνε το πρώτο γκολ ως επαγγελματίας, απόψε (9/10) έφτασε το ορόσημο των 700 σε επίπεδο συλλόγων.

Ως εκ τούτου τίποτα πιο άμεσο από τους αριθμούς για να περιγράψει το μεγαλείο και την ποδοσφαιρική μακροζωία του Κριστιάνο Ρονάλντο, που υπήρξε καθοριστικός στο «Γκούντισον Παρκ» οδηγώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη (2-1) επί της Έβερτον.

Ο Πορτογάλος σταρ «ξεκλείδωσε» επιτέλους τον εαυτό του στην Πρέμιερ Λιγκ, χαρίζοντας τρεις βαθμούς που επιτρέπουν στους «Κόκκινους Διαβόλους» να μη χάσει έδαφος απέναντι στο γκρουπ της κορυφής.

Το ξεκίνημα, ωστόσο, κάθε άλλο παρά ελπιδοφόρο ήταν για τους παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό από το γκολ του Ιβόμπι.

Τις ισορροπίες αποκατέστησε ο Άντονι (15΄) με το τρίτο του γκολ σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο (44΄) ο CR7 σημείωσε το νικητήριο γκολ.

Ήταν το 144ο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 26ο μετά την επιστροφή του στο σύλλογο. Τα υπόλοιπα τέρματά του διαχωρίζονται ως εξής: 5 με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, 450 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και 101 με τη Γιουβέντους.

Τα 141 από αυτά τα γκολ έχουν σημειωθεί στο Champions League, ενώ η διοργάνωση στην οποία έχει σκοράρει τις περισσότερες φορές είναι η ισπανική La Liga, στην οποία «βρήκε δίχτυα» 311 φορές.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις