Τα δοκάρια σταμάτησαν τον Ιωνικό, 1-1 με Λαμία

Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 22:20
UPD:22:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟ

Ο παίκτης του Ιωνικού Αλέξις Ρομαό (2ος A) με τη μπάλα στην κατοχή του κατά τη διάρκεια του αγώνα Ιωνικός - Λαμία, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

A- A A+

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία στη Νεάπολη (1-1), για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο πολύ καλής απόδοσης αλλά οι γηπεδούχοι αισθάνονται αδικημένοι από την τύχη τους, καθώς είδαν την μπάλα να χτυπά δύο φορές στα δοκάρια του Σαράνοφ. Έτσι, η πειραϊκή ομάδα παραμένει χωρίς νίκη στη Σούπερ Λίγκα, με δύο ισοπαλίες σε επτά αγώνες

Η ομάδα της Φθιώτιδας άνοιξε το σκορ στο 8΄, όταν μετά από κόρνερ του Ιωνικού οι παίκτες της έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Ασκόφσκι έβγαλε την ασίστ στον Ντε Βινσέντι, που πλάσαρε τον Χουτεσιώτη για το 0-1.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ισοφάρισε (47΄), όταν ο Μάντζης μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά από μακρινό σουτ του Κάνιας και την έστειλε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Ιωνικός πίεσε, έφτασε κοντά στην ανατροπή αλλά στο 65΄ σε κεφαλιά του Μύγα και στο 68΄ σε σουτ του Σεμπά, τα δοκάρια γλύτωσαν τη Λαμία.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις