«Καταιγίδα» η Εθνική Παίδων, 5-0 το Κόσοβο

Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 17:16
UPD:17:20
A- A A+

Η Εθνική Παίδων επικράτησε 5-0 της αντίστοιχης του Κοσόβου για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, η οποία διεξάγεται στην πόλη Podujevo του Κοσόβου.

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Πανικίδης υποδέχθηκε εξαιρετικά την μπάλα από το κόρνερ του Μουζακίτη και εκτέλεσε στη γωνία του Σαλιού για το 1-0.

Στη συνέχεια η γαλανόλευκη πίεσε και θα μπορούσε να αυξήσει το προβάδισμά της, όμως το σουτ του Μουζακίτη στο 25' πέρασε λίγο άουτ. Στο 32ό λεπτό ο Τζίμας από βαθιά μπαλιά του Χατζόπουλου απέφυγε δύο αντιπάλους και εκτέλεσε με το αριστερό τον Σαλιού σημειώνοντας το 2-0.

Στο β΄ ημίχρονο η Εθνική διαχειρίστηκε το προβάδισμα και στο 73΄ σφράγισε τη νίκη της, με τον Στέφανο Τζίμα να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Μουζακίτη και να τελειώνει ιδανικά τη φάση πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ (3ο στη διοργάνωση).

Το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Πολιτάκης με δυνατό σουτ στο 85' από κεφαλιά πάσα του Χατζηνικολάου και το τελικό 5-0 ο Μουζακίτης στο 90ό λεπτό με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, στο παραθυράκι της εστίας του Κοσοβάρου τερματοφύλακα.

Την τελευταία αγωνιστική η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία (11/10/2022, 14:00).

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις